Една от съседките на убитата българка Моника Асенова разкри пред ``El Pais``

...
Една от съседките на убитата българка Моника Асенова разкри пред ``El Pais``
Коментари Харесай

Смразяващи кръвта подробности за убийството на българка, което потресе Испания

 Една от съседките на убитата българка Моника Асенова разкри пред ``El Pais`` какво ѝ е споделила дамата, мигове преди да издъхне.

" Чух някакви стонове наоколо до нашия двор, тъй като тъкмо бях излязла да изхвърля боклука и да купя самун. Тръгнах по посока на вопъла и внезапно видях една жена да лежи в тревата, цялата беше в кръв. Попитах я какво е станало, а тя с последни старания ми отвърна, че мъжът ѝ я е наръгал и я хвърлил през балкона``, спомня си 80-годишната Пилар Изикердо.

В идващия миг старата дама помни в безреден ред по какъв начин идва полицията и колите за спешна помощ, по какъв начин покриват тялото ѝ и медиците я изнасят в чувал, а проверяващите екипи остават до късно, с цел да събират улики. По време на случая двете дъщери на фамилията са били при дядо си.

По-голямата от тях пее и свири на цигулка, по-малката също има увлечение към музиката. Иначе жертвата е взела участие в организирането на всевъзможни културни прояви в града``, пишат за случая медиите в Испания. 

,,Никой не работеше толкоз старателно и толкоз доста, както го правеше тя``, показа зам.-кметът на градчето Салас де лос Инфантес Хулиан Руис.

Моника Асенова е била на 17-години, когато е почнала да работи, а първото си дете е родила три години по-рано, описват пред публицисти нейни съседи.

,,Беше в действителност приветлива жена, която обичаше да се забавлява``, спомня си друга нейна съседка.

По мотив трагичния случай стотици жители на градчето се събраха през вчерашния ден на площада със запалени свещи и цветя и резервираха едноминутно безмълвие в нейна памет, написа Блиц.

Срещу мъжа ѝ Бисер Караджов следва да бъде повдигнато обвиняване за съзнателно ликвидиране.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР